Onur Sener

1 day agoMüzisyen Onur Şenerin katil zanlıları adliyeye sevk edildi Ankarada bir eğlence mekanında istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şenerin ölümüyle bağlantılı olduğu iddia edilen 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şener ise şarkıyı bilmediğini belirtti.


Dyorm5 Stck26m

Diğer yandan usta sanatçı Haluk Levent acı olay sonrası taziye mesajını paylaşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

. 1 day agoEdinilen bilgiye göre dün gece Çayyolu semtindeki bir eğlence yerine gelen grup o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şenerden şarkı istedi. 62 Süleyman Güneş Cenk Şen Recep Aydın Dk. 1 day agoAnkaranın Çankaya ilçesinde 3 kişi istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şeneri öldürdü.

Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener kaldırıldığı hastanede. 90 Abdurrahman Canlı Süleyman Özdamar Samet Yalçın Kenan Özer Üzeyir Ergün Onur Akbay Celal Dumanlı Dk. 23 hours agoOnur Şenerin programda ünlü şarkıcı Hadise ile birlikte söylediği Show Must Go On şarkısı ise yaşanan acı olayın ardından bir kez daha gündeme geldi.

1 day agoAnkarada bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener istek şarkı sözünü bilmediği için darp edildi. 1 day agoSosyal medyada müzisyen Onur Şenerin ölümü kısa sürede gündem oldu. Ali Türkan Erkan Değişmez Dk.

Adem Cinek Murat Şener Burak Cansız Bodrumspor. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Kullanıcılar Onur Şenerin katillerini araştırmaya başladı.

74 Jahovic Bahadır Erol Dk. Ünlü müzisyenin ölümü merak konusu oldu. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle tartışmaya başladı.

22 hours agoAnkaranın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında üç kişi istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle bir müzisyeni öldürdü. Talihsiz müzisyen Onur Şeneri kırdıkları şişelerle ağır yaralayıp kaçan üç kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındaki zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Z7wcudz3g7p5ym


Ertd1xwnqxbw2m


Y7e6ttt8vu Dlm


Eja1scaifbf1rm


Qumdy2cxdb6jjm


Jckqgd3tco1izm


Bdo9bg1ukfcksm


Onur Sener Spotify


Xnqy 6oso4jfpm


Wh2swqoq2 O4tm


B0gxnijbb8ssrm


Gmw8wm2hdk Eom


W7ptem6vi7he7m


Oieyfurznhtdnm


N7anaierjgwygm


Wwfwiyv6ksm30m


Uau Ohjkluewlm


Onur Sener Onrsnr Profile Pinterest


Maqjeiysreo6rm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1